Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 607g (W ~330)
Woda: 364g
Drożdże:0.29g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 607g (W ~330)
Woda: 364g
Drożdże:0.29g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
607g
Mąka
364g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/trwj9z2nul/