Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas28
Czas w TO:20
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 469g (W ~340)
Woda: 328g
Drożdże:0.25g
Sól:: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas28
Czas w TO:20
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 469g (W ~340)
Woda: 328g
Drożdże:0.25g
Sól:: 13g
Składniki
469g
Mąka
328g
Woda
0.25g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
80% – Petra 5037
20% – Manitoba Oro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tjaslic8cy/