Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-07-2023 15:01
Czas przygotowywania
12-07-2023 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
800g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:800g
Hydratacja:70%
Całkowity czas25
Czas w TO:2
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 459g (W ~330)
Woda: 321g
Drożdże:1.03g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:800g
Hydratacja:70%
Całkowity czas25
Czas w TO:2
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 459g (W ~330)
Woda: 321g
Drożdże:1.03g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
459g
Mąka
321g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.03g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tf6mvfj2tj/