Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1927g (W ~330)
Woda: 1137g
Drożdże:1.50g
Sól:: 57g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1927g (W ~330)
Woda: 1137g
Drożdże:1.50g
Sól:: 57g
Składniki
1927g
Mąka
1137g
Woda
1.50g
Drożdże
57g
Sól
Notatki
1 pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/t9o1hvoucp/