Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 787g (W ~260)
Woda: 488g
Drożdże:1.16g
Sól:: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 787g (W ~260)
Woda: 488g
Drożdże:1.16g
Sól:: 24g
Składniki
787g
Mąka
488g
Woda
1.16g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
5S Stagioni Napoletana
Tylko TO. 1 Day pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rtzihszfpc/