Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 705g (W ~330)
Woda: 458g
Drożdże:1.26g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 705g (W ~330)
Woda: 458g
Drożdże:1.26g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
705g
Mąka
458g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.26g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rrsqjjwo7j/