Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 184g (W ~330)
Woda: 110g
Drożdże:0.40g
Sól:: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 184g (W ~330)
Woda: 110g
Drożdże:0.40g
Sól:: 6g
Składniki
184g
Mąka
110g
Woda
0.40g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rqukrreab0/