Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 305g (W ~210)
Woda: 186g
Drożdże:0.78g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 305g (W ~210)
Woda: 186g
Drożdże:0.78g
Sól:: 9g
Składniki
305g
Mąka
186g
Woda
0.78g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rkq6t1yau2/