Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
05-11-2021 21:07
Czas przygotowywania
06-11-2021 16:07
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 624g (W ~310)
Woda: 343g
Drożdże:0.96g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 624g (W ~310)
Woda: 343g
Drożdże:0.96g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rghxidth0w/