Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:16
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 630g (W ~380)
Woda: 410g
Drożdże:0.36g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:16
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 630g (W ~380)
Woda: 410g
Drożdże:0.36g
Sól:: 20g
Składniki
630g
Mąka
410g
Woda
0.36g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/rfioozrhgu/