Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
14-07-2023 15:30
Czas przygotowywania
15-07-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 357g (W ~330)
Woda: 222g
Drożdże:0.29g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 357g (W ~330)
Woda: 222g
Drożdże:0.29g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
357g
Mąka
222g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/radgifqzww/