Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
29-07-2022 12:09
Czas przygotowywania
30-07-2022 18:09
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:30
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 966g (W ~350)
Woda: 580g
Drożdże:0.40g
Sól:: 38g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:30
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 966g (W ~350)
Woda: 580g
Drożdże:0.40g
Sól:: 38g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
966g
Mąka
580g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
38g
Sól
Notatki
Test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qz3xw7ll10/