Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:14
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1003g (W ~380)
Woda: 602g
Drożdże:0.72g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:14
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1003g (W ~380)
Woda: 602g
Drożdże:0.72g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
1003g
Mąka
602g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
GustoBello z biedry, długie wyrastanie
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qnljs14j9m/