Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 269g (W ~330)
Woda: 162g
Drożdże:0.17g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 269g (W ~330)
Woda: 162g
Drożdże:0.17g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
269g
Mąka
162g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
testowa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qjj8yc48hb/