Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
600g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:600g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 375g (W ~170)
Woda: 206g
Drożdże:3.04g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:600g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 375g (W ~170)
Woda: 206g
Drożdże:3.04g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
375g
Mąka
206g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
3.04g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/podqx0hoar/