Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
08-02-2023 10:30
Czas przygotowywania
09-02-2023 04:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 936g (W ~310)
Woda: 515g
Drożdże:1.83g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 936g (W ~310)
Woda: 515g
Drożdże:1.83g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
936g
Mąka
515g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
1.83g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p9x12kx1pl/