Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2022 01:12
Czas przygotowywania
02-04-2022 13:12
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 594g (W ~360)
Woda: 386g
Drożdże:0.66g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 594g (W ~360)
Woda: 386g
Drożdże:0.66g
Sól:: 19g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
0.66g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p6hwzk5tp5/