Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 337g (W ~330)
Woda: 202g
Drożdże:0.35g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 337g (W ~330)
Woda: 202g
Drożdże:0.35g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
337g
Mąka
202g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Pizza 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oxarawyx9t/