Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 999g (W ~410)
Woda: 649g
Drożdże:0.41g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 999g (W ~410)
Woda: 649g
Drożdże:0.41g
Sól:: 32g
Składniki
999g
Mąka
649g
Woda
0.41g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/optaraeoea/