Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-11-2021 17:46
Czas przygotowywania
06-11-2021 19:46
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 674g (W ~390)
Woda: 425g
Drożdże:0.55g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 674g (W ~390)
Woda: 425g
Drożdże:0.55g
Sól:: 21g
Składniki
674g
Mąka
425g
Woda
0.55g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Jacek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ompug4li00/