Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-02-2022 18:30
Czas przygotowywania
21-02-2022 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:7
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 1916g (W ~320)
Woda: 1207g
Drożdże:2.91g
Sól:: 57g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:7
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 1916g (W ~320)
Woda: 1207g
Drożdże:2.91g
Sól:: 57g
Składniki
1916g
Mąka
1207g
Woda
2.91g
Drożdże
57g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nz5khdbi5g/