Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-09-2021 19:30
Czas przygotowywania
24-09-2021 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas25
Czas w TO:10
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 649g (W ~330)
Woda: 357g
Drożdże:0.84g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas25
Czas w TO:10
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 649g (W ~330)
Woda: 357g
Drożdże:0.84g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
649g
Mąka
357g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.84g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/njlbk1r1xf/