Pizza Classica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:19
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 1872g (W ~320)
Woda: 1030g
Drożdże:1.48g
Sól:: 51g
Oliwa z oliwek: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:19
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 1872g (W ~320)
Woda: 1030g
Drożdże:1.48g
Sól:: 51g
Oliwa z oliwek: 46g
Składniki
1872g
Mąka
1030g
Woda
46g
Oliwa z oliwek
1.48g
Drożdże
51g
Sól
Notatki
klasyka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nirekkwwne/