Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 996g (W ~320)
Woda: 627g
Drożdże:1.24g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 996g (W ~320)
Woda: 627g
Drożdże:1.24g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
996g
Mąka
627g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
1.24g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Stagioni 5
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nb7okhjsn8/