Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~260)
Woda: 178g
Drożdże:0.49g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~260)
Woda: 178g
Drożdże:0.49g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
297g
Mąka
178g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
1st
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/n6vh5cnrhc/