Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-12-2021 12:00
Czas przygotowywania
11-12-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 658g (W ~340)
Woda: 428g
Drożdże:0.90g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 658g (W ~340)
Woda: 428g
Drożdże:0.90g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
658g
Mąka
428g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.90g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mvfzfbch9q/