Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-03-2023 20:39
Czas przygotowywania
04-03-2023 15:39
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:7
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 314g (W ~310)
Woda: 173g
Drożdże:0.65g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:7
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 314g (W ~310)
Woda: 173g
Drożdże:0.65g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
314g
Mąka
173g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.65g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
ciasto dzien przed ok 20:00
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/muder84oso/