Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 927g (W ~330)
Woda: 584g
Drożdże:0.40g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 927g (W ~330)
Woda: 584g
Drożdże:0.40g
Sól:: 29g
Składniki
927g
Mąka
584g
Woda
0.40g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
7 kulek 220 63
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mr8xlgzch8/