Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-06-2023 13:00
Czas przygotowywania
08-06-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
100szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:100szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 14746g (W ~330)
Woda: 8995g
Drożdże:18.64g
Sól:: 450g
Oliwa z oliwek: 810g
Parametry ciasta
Ilość porcji:100szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 14746g (W ~330)
Woda: 8995g
Drożdże:18.64g
Sól:: 450g
Oliwa z oliwek: 810g
Składniki
14746g
Mąka
8995g
Woda
810g
Oliwa z oliwek
18.64g
Drożdże
450g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mgk9elynxh/