Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 983g (W ~410)
Woda: 639g
Drożdże:0.46g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 983g (W ~410)
Woda: 639g
Drożdże:0.46g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
983g
Mąka
639g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.46g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
2 proba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lvnp1u8lkv/