Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-01-2022 11:30
Czas przygotowywania
10-01-2022 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
336g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:336g
Hydratacja:63%
Całkowity czas32
Czas w TO:5
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 400g (W ~350)
Woda: 252g
Drożdże:0.74g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:336g
Hydratacja:63%
Całkowity czas32
Czas w TO:5
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 400g (W ~350)
Woda: 252g
Drożdże:0.74g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
400g
Mąka
252g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.74g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Caputo 2 duze
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lgoaaq3px9/