Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
11-03-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
243g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:243g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1007g (W ~380)
Woda: 655g
Drożdże:0.87g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:243g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1007g (W ~380)
Woda: 655g
Drożdże:0.87g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
1007g
Mąka
655g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.87g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lgn3jutrnu/