Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-04-2023 19:21
Czas przygotowywania
04-04-2023 19:21
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 169g (W ~330)
Woda: 93g
Drożdże:0.18g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 169g (W ~330)
Woda: 93g
Drożdże:0.18g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
169g
Mąka
93g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.18g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/l528f2toms/