Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-07-2023 19:00
Czas przygotowywania
23-07-2023 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
272g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:5
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1001g (W ~370)
Woda: 601g
Drożdże:1.51g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:5
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 1001g (W ~370)
Woda: 601g
Drożdże:1.51g
Sól:: 30g
Składniki
1001g
Mąka
601g
Woda
1.51g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
1 to blok
35 tk kulki
4 tk kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kvmwzp0u5o/