Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:22
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 294g (W ~380)
Woda: 185g
Drożdże:0.15g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:22
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 294g (W ~380)
Woda: 185g
Drożdże:0.15g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
294g
Mąka
185g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.15g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Petra #2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jk8wgiaoa8/