Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
414g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:414g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 500g (W ~380)
Woda: 300g
Drożdże:0.42g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:414g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 500g (W ~380)
Woda: 300g
Drożdże:0.42g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
500g
Mąka
300g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jehcusmpyv/