Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 654g (W ~330)
Woda: 406g
Drożdże:0.28g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 654g (W ~330)
Woda: 406g
Drożdże:0.28g
Sól:: 20g
Składniki
654g
Mąka
406g
Woda
0.28g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Napoletama
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jcqw5oq9ug/