Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 776g (W ~320)
Woda: 504g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 776g (W ~320)
Woda: 504g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Składniki
776g
Mąka
504g
Woda
0.35g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Caputo Pizzeria 75%
Caputo Classica 25%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jchlurbfbf/