Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2021 16:00
Czas przygotowywania
27-11-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 850g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:2.85g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 850g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:2.85g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
850g
Mąka
552g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
2.85g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Neapoletana 65% 6szt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jb8koerhmn/