Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-04-2022 14:10
Czas przygotowywania
16-04-2022 14:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 156g (W ~330)
Woda: 86g
Drożdże:0.22g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 156g (W ~330)
Woda: 86g
Drożdże:0.22g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
156g
Mąka
86g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.22g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/irkkastfav/