Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-01-2023 20:01
Czas przygotowywania
27-01-2023 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 455g (W ~330)
Woda: 273g
Drożdże:0.51g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 455g (W ~330)
Woda: 273g
Drożdże:0.51g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
455g
Mąka
273g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/inzdu9rfcz/