Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
245g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:245g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 603g (W ~330)
Woda: 344g
Drożdże:0.82g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:245g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 603g (W ~330)
Woda: 344g
Drożdże:0.82g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
603g
Mąka
344g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
4×245 stagioni superiore
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/igtvgpup5k/