Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:63%
Całkowity czas19
Czas w TO:7
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 921g (W ~310)
Woda: 580g
Drożdże:1.44g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:63%
Całkowity czas19
Czas w TO:7
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 921g (W ~310)
Woda: 580g
Drożdże:1.44g
Sól:: 29g
Składniki
921g
Mąka
580g
Woda
1.44g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
6
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hxvknn4fxw/