Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-06-2023 14:00
Czas przygotowywania
03-06-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 627g (W ~330)
Woda: 345g
Drożdże:0.78g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 627g (W ~330)
Woda: 345g
Drożdże:0.78g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
627g
Mąka
345g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.78g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hsxyfgcgtb/