Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-03-2023 15:21
Czas przygotowywania
18-03-2023 15:21
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
75%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:75%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 280g (W ~330)
Woda: 210g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:75%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 280g (W ~330)
Woda: 210g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Składniki
280g
Mąka
210g
Woda
0.15g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hbarmuorb9/