Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-11-2021 16:05
Czas przygotowywania
06-11-2021 16:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1545g (W ~380)
Woda: 1004g
Drożdże:0.92g
Sól:: 50g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1545g (W ~380)
Woda: 1004g
Drożdże:0.92g
Sól:: 50g
Składniki
1545g
Mąka
1004g
Woda
0.92g
Drożdże
50g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gozxf7xaup/