Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
210g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 250g (W ~330)
Woda: 162g
Drożdże:0.11g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 250g (W ~330)
Woda: 162g
Drożdże:0.11g
Sól:: 8g
Składniki
250g
Mąka
162g
Woda
0.11g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gllvenp4nz/