Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-10-2022 20:00
Czas przygotowywania
28-10-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 675g (W ~320)
Woda: 405g
Drożdże:0.33g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 675g (W ~320)
Woda: 405g
Drożdże:0.33g
Sól:: 20g
Składniki
675g
Mąka
405g
Woda
0.33g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g6eyvxft04/