Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
16-12-2021 14:30
Czas przygotowywania
16-12-2021 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:2
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 312g (W ~210)
Woda: 172g
Drożdże:2.79g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:2
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 312g (W ~210)
Woda: 172g
Drożdże:2.79g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
312g
Mąka
172g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
2.79g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g095xxbala/