Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
12-02-2023 05:59
Czas przygotowywania
13-02-2023 17:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 524g (W ~360)
Woda: 288g
Drożdże:0.62g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 524g (W ~360)
Woda: 288g
Drożdże:0.62g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
524g
Mąka
288g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.62g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Classica 3 poracje 36h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fssvipmnax/